ЗАСТОСУВАННЯ РОСЛИННИХ ФЕРМЕНТОВ ПІД ЧАС ВИКОНАННЯ МАРИНОВАНІ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ - Shtonda, Oksana Anatolevna; Bobryshev, Eduard (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
В роботі розглядається можливість застосування рослинних ферментів, зокрема ферменту, який міститься в ананасі - бромелайн, у маринадах для м’ясних натуральних напівфабрикатів. Даний компонент багатофункціональний, має лікувально-профілактичні та технолог