ІНТЕНСИФІКАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБРОДЖУВАННЯ СУСЛА ВИСОКИХ КОНЦЕНТРАЦІЙ - Mudrak, Tatyana Emelyanovna; Kuc, Anatolij Mihajlovich; Kovalchuk, Svetlana Stepanovna; Pakulyak, Kristina Igorevna (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
Для організації та налагодження виробництва альтернативних джерел енергії необхідно забезпечити їх конкурентоспроможність на ринку енергоносіїв органічного походження.В роботі визначено оптимальні технологічні параметри приготування та зброджування зернов