МІГРАЦІЙНА НАМІРИ ОСВІЧЕНА МОЛОДА М. МИКОЛАЄВА: ДОСВІД СОЦІОЛОГІЧНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ - Fesenko, Artur Mihajlovich (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
В даній статті аналізуються міграційні наміри української освіченої молоді на прикладі студентів ВНЗ м. Миколаєва, що є нині неабиякою гострою проблемою. Автор вважає, що, враховуючи існуючий стан справ у сфері молодіжної зайнятості, кризовий характер укр