АНАЛІЗ І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ РИНКУ ТОМАТНОЇ ПАСТИ В УКРАЇНІ - Shubina, Lidiya Yurevna; Kostina, Nina Borisovna (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
В даній статті розкрито потреба внутрішнього ринку готової томатної продукції, її експорт та імпорт в Україні, основні вітчизняні та іноземні компанії-виробники готової томатної продукції, що реалізується в торгових мережах України. Розглянуто основні кра