РОЗРОБКА СКЛАДУ ЕКСТЕМПОРАЛЬНИХ МАЗІ ДЛЯ ЛІКУАННЯ ПСОРІАЗУ - Bajbala, Inna Olegovna; Chushenko, Valentina Nikolaevna; Kovalev, Vladimir Viktorovich (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
У роботі розглядається створення екстемпоральної мазі для лікування псоріазу