ОРГАНІЗАЦІЯ САМОСТІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ УЧНІВ ПРИ ВИВЧЕННІ КУРСУ ФІЗИКИ В УСТАНОВАХ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ - Zheliznyk, Yurij Stefanovich (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
У статті розглянуто умови, методи та засоби розвитку самостійної діяльності учнів під час вивчення фізики.