СТАВЛЕННЯ СТУДЕНТІВ УНІВЕРСИТЕТУ ДО ЗАНЯТЬ ФІТНЕСОМ - Minc, Nikolaj Aleksandrovich; Tvelina, Alisa Aleksandrovna (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
У статті приведені результати дослідження ставлення студентів вищого навчального закладу до занять фітнесом. В результаті було виявлено, що студенти університету позитивно ставляться до занять фітнесом, значна їх частина займаються фітнесом у спортивних к