ІДЕЯ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА: ІСТОРІЯ І СУЧАСНІСТЬ - Voropayeva, Tetyana Sergiyivna (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
Кожне соціальне явище є результатом втілення певних ідей. Суспільство може реалізувати тільки ті ідеї, які відповідають настроям епохи і не суперечать її аксіологічним пріоритетам і стереотипам. Проблеми історичного розвитку ідеї громадянського суспільств