МІНІМАЛЬНІ CИСТЕМИ ТВІРНИХ ДЛЯ ГІПЕРОКТАЕДРАЛЬНОЇ ГРУПИ ТА ЇЇ НОРМАЛЬНИХ ПІДГРУП - Sikora, Vira Stepanivna (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
Побудовано приклади мінімальних (щодо кількості елементів) систем твiрних для нормальних дільників гіпероктаедральної групи.