НЕОБХІДНІСТЬ ФУНКЦІОНУВАННЯ НЕДЕРЖАВНИХ ПЕНСІЙНИХ ФОНДІВ В УКРАЇНІ - Shepel, Inesa Vadimivna (Науковий погляд у майбутнє, 2018)
Розглянуто основні складові системи пенсійного забезпечення в Україні. Узагальнено основні законодавчі акти які необхідні для створення недержавний пенсійних фондів. Визначено етапи розвитку недержавних пенсійних фондів в Україні. Висвітлені переваги та н