ФЛУОРЕСЦЕНТНІ ПАРАМЕТРИ РОСЛИН ПІД ВПЛИВОМ СТРЕСОВИХ УМОВ ЇХ РОЗВИТКУ ПРИ ЗАСТОСУВАННІ ҐРУНТОЗАХИСНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Kozhemyako, Yarina Vasilevna (Науковий погляд у майбутнє, 2018)
Досліджено характер індукції флуоресценції хлорофілу зеленого листка рослини залежно від системи обробітку ґрунту та наявності стресових умов. Для кількісної оцінки було застосовано флуоресцентні індекси життєздатності та індекс адаптації до стресів. Дове