ОТРИМАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ НА ОСНОВІ ВТОРИННОГО МІДІ - Chervonyj, Ivan Fedorovich; Doskich, Yurij Yurevich; Shereckij, Aleksandr Anatolevich (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
В роботі розглядається використання вторинної міді для утворення різноманітних сплавів. Наводяться особливості мідних сплавів та вплив різних добавок на їх властивості. Відмічена важливість застосування покривних і рафінуючи флюсів для отримання якісних с