ПРОТИРІЧЧЯ І ПЕРСПЕКТИВИ ПРОЦЕСУ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ І ПРИРОДООХОРОННОЇ ІНТЕГРАЦІЇ - Rogach, Svetlana Mihajlovna (Науковий погляд у майбутнє, 2019)
У статті проаналізовано сучасний стан і суперечності глобалізаційних процесів, обґрунтовано методологічний підхід до сутнісної характеристики інтеграційних зв’язків у системі еколого-економічних відносин, визначено необхідність формування ефективного інс