АНАЛІЗ ЕФЕКТІВНОСТІ ВИНОС РІДИНИ З ВІБОЮ ГАЗОВИХ СВЕРДЛОВИН - Грицанчук, Андрей; Ткачук, Олег (Науковий погляд у майбутнє, 2019)
У статті розглянута проблема накопичення рідини на вибої газової свердловини та методи боротьби, які полягають у звільненні стовбура свердловини від рідини шляхом підйому її на поверхню. Запропоновано метод диспергування рідини в газорідинному потоці. Йог