ПРОБЛЕМИ СОЗДАНИЯ И ФУНКЦІОНУВАННЯ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНІХ ТРАНСПОРТНИХ СИСТЕМ - Киркин, Александр (Науковий погляд у майбутнє, 2019)
Створення інтелектуальних транспортних систем в сучасний час носить роз’єднаний характер. При цьому не враховується спадкова зв’язок виникаючих проблем з етапами становлення та розвитку логістики та інформаційних технологій. Тому виконано поетапне розгляд