ЕВОЛЮЦІЯ МОДЕЛЕЙ ФУНКЦІОНУВАННЯ ІНСТІТУТІВ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА - Левченко, Ангелина; Руденко-Сударева, Лариса (Науковий погляд у майбутнє, 2019)
У роботі досліджено процес розвитку громадянського суспільства. Розглянуто основні етапи становлення ІГС та розкрито характерні риси кожного з етапів. Проаналізовано підходи вчених та науковців до класифікації основних моделей взаємодії інститутів громадя