ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ ОБЛІКУ ВИПЛАТ ПРАЦІВНИКАМ В ДЕРЖАВНОМУ СЕКТОРІ - Мельник, Татьяна; Новокрещенова, Дарья (Науковий погляд у майбутнє, 2021)
Визначено коди економічної класифікації видатків, за якими здійснюються виплати працівникам бюджетних установ. Розглянуто оцінку і визнання поточних виплат працівникам в бюджетних установах. Охарактеризовано синтетичні та аналітичні рахунки для обліку різ