ФОРМИРОВАНИЕ У МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ МОВЛЕННЄВОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ НА ОСНОВЕ ІГРОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Кондратюк, Светлана (Науковий погляд у майбутнє, 2021)
Розглянуто основи технології фахової підготовки бакалаврів дошкільної освіти; головну увагу зосереджено на розвитку мовленнєвої компетентності майбутніх педагогів засобом ігрових технологій. Визначено особливості застосування ігрових технологій у процесі