УПРАВЛІННЯ ВИРОБНИЧИМИ ЗАТРАТАМИ НА ОСНОВІ УДОСКОНАЛЕННЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА - Melnik, Olga Vasilevna (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
В статті розглянуті методичні принципи і сформовані стратегічні задачі управління виробничими затратами сільськогосподарського підприємства. В результаті теоретико-методологічного осмислення процесу стратегічного управління виробничими затратами визначені