РОЗВИТОК СИСТЕМИ ПЕНСІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ В РОСІЇ В ЦІЛЯХ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ЖИТТЯ ОСІБ СТАРШОГО ВІКУ - Piontovskij, Ilya Nikolaevich (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
Розвиток пенсійної системи в Росії триває весь час активних економічних реформ, але до цього часу так і не вдалося виробити ефективну модель пенсійного забезпечення населення при якій якість життя осіб старшого віку відповідало б середньоєвропейського рів