ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРАВ І ЗАКОННИХ ІНТЕРЕСІВ ОСІБ ПРИ ЗАТРИМАННІ ТА ТРИМАННІ ПІД ВАРТОЮ У КРИМІНАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ УКРАЇНИ ТА КРАЇН АНГЛО-АМЕРИКАНСЬКОЇ СИСТЕМИ ПРАВА - Adamenko, Gleb Vadimovich; Kuzmenko, Valentina Nikolaevna (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
У статті визначаються недоліки та негативні тенденції, які мають місце при застосуванні запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою у кримінальному провадженні, пропонується модель обрання запобіжного заходу на досвіді країн англо-американської систе