ОХОЛОДЖУВАЧ ІЗ СКЛАДЕНИМИ ГІЛКАМИ - Habyuk, Andrej Yaroslavovich; Danalakij, Oleg Grigorovich (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
Досліджено роботу термоелектричного охолоджувача, який складається з основного і допоміжного термоелементів з погляду холодильного коефіцієнта.