СПОСІБ ЗАПОБІГАННЯ І ВИДАЛЕННЯ АСФАЛЬТЕНОСМОЛОПАРАФІНОВИХ ВІДКЛАДІВ - Yakimechko, Yaroslav Yaremovich (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
У статті розглядається спосіб запобігання і видалення асфальтеносмолопарафінових відкладів зі стінок трубопроводів і поверхневого промислового обладнання свердловин під час підготовки високов’язкої нафти до транспортування на збірний пункт. Також описуєть