ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ САЛАТІВ ЗБАГАЧЕНИХ ЙОДОМ(ЕЛАМІНОМ) - Yacura, Ivanna Bogdanivna (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
У статті розглядається можливість використання меламіну у приготуванні салатів. Досліджено хімічний склад еламіну. Обґрунтовано доцільність введення аламіну до складу салатних заправок.