ВИКОРИСТАННЯ АМАРАНТОВОГО БОРОШНА В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА БІСКВІТНИЙ НАПІВФАБРИКАТІВ - Furmanova, Yuliya Petrovna; Matiyashuk, Elena Vladimirovna; Pyanyh, Sergej Konstantinovich (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
В роботі проведені теоретичні та експериментальні дослідження використання амарантового борошна в технології виробництва бісквітних напівфабрикатів. На основі проведених досліджень визначили оптимальне співвідношення основних сировинних рецептурних інгред