АНАЛІЗ І ДОСВІД ВИКОРИСТАННЯ ІМПУЛЬСНО-ХВИЛЬОВИХ МЕТОДИ ВПЛИВУ НА ПРИВИБІЙНУ ЗОНУ ПЛАСТА - Gutak, Oleksandr Igorovich; Slabij, Oleg Romanovich (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
Зниження проникності колектора за рахунок забруднення пор дрібними частинками або зниження продуктивності свердловини - добре відомі явища, тому метою даної роботи є вивчення використання імпульсно-хвильових методів впливу на привибійну зону пласта, як од