ЗАГАЛЬНА ТЕНДЕНЦІЯ ЗОВНІШНЬОГО БОРГУ УКРАЇНИ - Visocka, Marina Petrivna; Kit, Dmitro Oleksandrovich (Науковий погляд у майбутнє, 2018)
Наукова стаття присвячена оцінці та аналізу стану зовнішнього боргу України, оцінці тиску державного зовнішнього боргу на українську економіку, висвітленню тенденцій зовнішньої заборгованості України з урахуванням кризових політичних і економічних процесі