КОНТРОЛЬНІ ЗАВДАННЯ У ФОРМУВАННІ ПРОФЕСІЙНИХ ЗНАНЬ ТА НАВИЧОК З ДИСЦИПЛІНИ "ІНЖЕНЕРНА ГРАФІКА" - Golova, Olga Aleksandrovna; Kolomiec, Natalya Yaroslavovna; Dopira, Anna Georgievna (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
У статті проведено огляд контрольних завдань, які сприяють закріпленню,перевірці та систематизації знань та навичок студентів вищих навчальних закладів у питаннях створення конструкторської документації, обгрунтовується доцільність проведення контрольних