СТВОРЕННЯ КОМФОРТНОГО ПСИХОЛОГІЧНОГО КЛІМАТУ В ПЕДАГОГІЧНОМУ КОЛЕКТИВІ - Evsyukov, Aleksandr Feliksovich (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
Анотація: В статті розглянуто питання необхідності створення в педагогічному колективі сприятливих умов для плідної педагогічної праці.