ВИКОРИСТАННЯ МЕТОДІВ СОЦІОМЕТРІЇ ТА РЕФЕРЕНТОМЕТРІЇ В ПРОЦЕСІ ЕМПІРИЧНОГО ВИВЧЕННЯ ОСОБЛИВОСТЕЙ АДАПТАЦІЇ ДО НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ ВНЗ - Serbin, Yurij Viktorovich (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
Дана стаття присвячена опису психодіагностичних методик, спрямованих на вивчення психологічних особливостей адаптації студентів до навчання у вищому навчальному закладі. Доведена ефективність використання соціометричного опитування та референтометрії. Опи