ТОВАРОЗНАВЧІ АСПЕКТИ ЗАСТОСУВАННЯ ГІДРОКОЛОЇДІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ - Ivanyuta, Anastasiya Aleksandrovna; Nesterenko, Nataliya Anatolevna (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
В статті розглянуто товарознавчі аспекти застосування гідроколоїдів для виробництва харчових продуктів. Наведено відомості щодо класифікації гідроколоїдів різного походження. Проаналізовано їх технологічно-функціональні властивості.