ОНЛАЙН-КОЛАБОРАЦІЇ ЯК ТЕХНОЛОГІЇ МУЗИЧНОЇ ТВОРЧОСТІ У КУЛЬТУРІ МАЙБУТНЬОГО - Тарапата-Бильченко, Лидия (Науковий погляд у майбутнє, 2019)
У статті аналізуються футуристичні напрямки розвитку музичного мистецтва у культурфілософському вимірі. Сучасна практика онлайн-колаборацій та музичного science art інтерпретуються як новаторські форми створення і побутування музики, що проектують її майб