ПЕРСПЕКТИВИ ВПРОВАДЖЕННЯ СИТЕМИ SMART GRID - Киянюк, Александр; Мыхайлыв, Иван; Федорив, Михаил; Галущак, Иван; Мыхайлив, Николай (Науковий погляд у майбутнє, 2021)
В статті проведений аналіз експлуатації основних об’єктів електро- енергетичних систем в умовах багаторічного функціонування. На основі представлених даних для різних задач запропоновано застосовувати платформу Smart Grid, яку можна використовувати в різн