ОЦІНКА ХІМІЧНОЇ ОБСТАНОВКИ НА ОБ'ЄКТІ З ВІЛІВОМ НЕБЕЗПЕЧНА ХІМІЧНІХ РЕЧОВИНИ - Яник, Екатерина; Кудрявицкая, Алина (Науковий погляд у майбутнє, 2021)
. Виявлення та оцінювання хімічної обстановки передбачає організацію та проведення хімічного контролю, забезпечення засобами індивідуального та колективного захисту, організацію та проведення знезаражування.