ЛОГІСТИЧНИЙ АУТСОРСИНГ В СИСТЕМЕ ПЕРЕВЕЗЕНЬ ВАНТАЖІВ ЗАЛІЗНІЧНІМ ТРАНСПОРТОМ - Сизко, Анастасия; Помазков, Михайло; Клецька, Ольга (Науковий погляд у майбутнє, 2021)
В роботі розглядається логістичний аутсорсинг, який є передача логістичних функцій стороннім організаціям - провайдерам на основі контрактних угод. Застосування аутсорсингу на машинобудівному підприємстві обумовлено необхідністю сконцентрувати основні зус