МАЛЕ ПОЛІГРАФІЧНЕ ПІДПРИЄМСТВО: ШЛЯХИ ВИХОДІВ З КРИЗИСА - Киндра, Светлана; Резниченко, Елена (Науковий погляд у майбутнє, 2021)
Українська поліграфічна промисловість розвивається доволі динамічно. Але останнім часом підприємства галузі опинилися у складній ситуації, спричиненій загальною економічною кризою, наслідки якої ускладнюються обмеженнями пандемії COVID-19. Умови, у яких з