КОРПОРАТИВНА КУЛЬТУРА ЯК ЕЛЕМЕНТ МЕДІАМЕНЕДЖМЕНТУ ПІДПРИЄМСТВА - Shevchenko, Inna Borislavovna (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
Анотація. В статті розглянуто основні принципи формування успішної корпоративної культури, джерела її формування, фактори, що впливають на вибір виду культури та шляхи її оптимізації. Такі елементи культури як бренд та HR-бренд повинні розглядатись як кре