Нові підходи до фізичного розвитку учнів у процесі реформування початкової школи - Сикорский, Петр (Науковий погляд у майбутнє, 2021)
У нинішніх складних умовах боротьби з коронавірусом велика увага має звертатися не лише на інтелектуальний розвиток учнів, виконання освітніх програм з усіх предметів, а першочергово – на здоров’я учнів.Уроки фізичної культури мали би стати уроками здоро