ОСОБЛИВОСТІ СТВОРЕННЯ ВІЗУАЛЬНИХ ЕФЕКТІВ ДЛЯ ЦИФРОВОГО КІНО - Филиппова, Наталья; Фараон, Ирина (Науковий погляд у майбутнє, 2021)
В статті розглянуто технології створення візуальних ефектів та програмні середовища, в яких їх можна створювати. Проаналізовано технологію морфінгу, яка застосовується для створення анімаційних роликів, реклами, ігрового кіно що дозволяє створювати плавн